SPLENDID® FILLAIR HYALURON PEN

AJAK- ÉS RÁNCFELTÖLTÉS TŰ ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL

Az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. egy nagy múltra visszatekintő innovatív kozmetikai cég. Maximális hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbképzésre. Szakértői csapatunk rendszeresen figyeli a külföldi trendeket, újításokat és folyamatosan adaptálja azokat a magyar piacra.

Dévényi Natália a cég tulajdonosa, nemzetközi sminktetováló tréner, kozmetikus, professzionális sminkes. Az elmúlt évek alatt közel 500 szakembert tanított meg a sminktetováló szakmára: www.sminktetovalas-oktatas.hu.  Ő honosította meg hazánkban elsőként a hajtetoválást: www.kopaszodasellen.hu. Ő vezette be a magyarországi kozmetikusok számára német és angol minta alapján az egyedülálló plazma technológiát: www.splendid-gep.hu.  A nevéhez fűződik Magyarország első Picosur lézeres tetoválás eltávolító hálózata: www.voltnincs.hu. Ő üzemelteti Magyarország legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruházát: www.sminktetovalo-webaruhaz.hu. Ő forgalmazza Magyarország egyik legkedveltebb sminktetováló festékét, a 35 éves múltra visszatekintő amerikai Biotouch márkát amelyet a világ 33 országában naponta több mint 50.000 sminktetováló használ, valamint Natália alapította meg nemrégiben az Első Magyar Minősített Szépségipai Szakemberek Egyesületét, egy egyedülálló érdekvédelmi szervezetet, amelyre a szépségiparban már olyan régóta nagy szükség van!

Natália elkötelezett csapatjátékos! Hisz abban, hogy vállalkozásai kizárólag akkor működhetnek sikeresen, ha minden munkatársa igényét, ötletét egyformán figyelembe veszi és hagyja érvényesülni őket! Ugyanezt a hozzá állást tanúsítja partnerei és vevői felé is. Ezért értékesíti a termékeit teljes marketing támogatással, zárt szakmai segítő és támogató csoporttal és még számtalan olyan kedvezménnyel – lehetőséggel, amelyek biztosítják, hogy a tőle vásárló kozmetikusok, szakemberek, jól és könnyen boldoguljanak a piacon. Pontosan tudja, hogy csak akkor lesz valaki visszatérő vásárló, ha tervei megvalósulnak, számításait megtalálja és bevétele, vendégköre növekedik a megvásárolt terméknek, technológiának köszönhetően.


FONTOS KÖZLEMÉNY!

Állásfoglalás- elhatárolódás

Mint az eredeti Splendid FillAIR hyaluron pen márka tulajdonosa és Magyarországi forgalmazója a következő közleményt kívánom kiadni:

Maximálisan elhatárolódunk a szem alatti karikák- táskák, valamint a glabella, azaz a két szemöldök közötti függőleges szigor ráncok hyaluron pennel történő kezelésétől és az ezzel az eszközzel történő zsírbontó injekciók beadásától is!

Álláspontunk szerint veszélyezteti az infraorbitális ideget, a szem körkörös izmát, a zsírréteget és az ereket....nincs alátámasztás, a mozgási energia lökéshulláma károsíthatja ezeket a képleteket, ha az anyag nem is jut odáig, de még az sem biztos....apropó, anyag: Gyönyörű püffedt, kékesen elszíneződött szemeknek lehetünk majd szemtanúi kisvártatva.(Tyndall effect)

Homlok-glabella: Úgy 4-12 hét elteltével az anyag a folyamatos mimikai mozgás okán, hurkába gyűlik és például profilból kiemelkedik majd.

Zsírbontás-a hipodermis környékéig se jut az anyag, orvosi injekcióhoz szánt összetevők esetén roncsolhat, rossz esetben, jó esetben pedig teljesen eredménytelen marad a kezelés, így a vendég hiába fizetett és elégedetlen lesz.

Mi továbbra is maradunk az eredeti protokollnál, a biztonságos és hosszú távú, jó eredménnyel bíró kezeléseknél. A szem alatti táskák- ráncok kezelésére, valamint a zsírbontásra is létezik megfelelő kezelés, olyan is amelyet kozmetikusok végezhetnek biztonságosan, de más hatóanyaggal és más eszközökkel, nem a hyaluron pennel.

Kérjük a kozmetikus kolléganőket, mielőtt tanfolyamot választanak győződjenek meg róla hogy az adott tanfolyam oktatási anyaga honnan származik, az oktató maga hol sajátította el ezt az eljárást és az általa elsajátított eljárás milyen hosszú múltra és tapasztalatra tekint vissza? A YouTube- ról ellesett és önmaga által tesztelgetett vagy kifejlesztett verziók nem minősülnek oktatási anyagnak! Ezek a próbálkozások hosszú távon ezt a csodálatos eszközt, amely képes tű és fájdalom mentesen a hyaluronsavat a bőrbe juttatni lejáratják és rossz hírét keltik, méghozzá sajnálatos módon nem különbséget téve jó és rossz szakember között, megfelelő és nem megfelelő alkalmazás között. Úgyan úgy ahogyan a nem megfelelő töltőanyagok használata miatt már terjed a vendégek között az a rossz hír is, hogy nem tartós a hyaluron pennel történő kezelés eredménye. Ami természetesen nem igaz, hisz a megfelelő töltőanyaggal, ami nem ahhoz lett kifejlesztve, hogy orvos tűvel beinjekciózza azt a bőrbe, hanem megfelel a hyaluron pen követelményeinek és képes a nyomás által a bőrbe jutni, maximálisan tartósak az eredmények.

Győr 2019 04.06.

 

 

PinkSmink - Dévényi Natália

 

 

9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 2-3.
Facebook.com/Pinksmink
Instagram.com/pinksminkwebshop

E-mail: info@pinksmink.hu
Skype: natalia.devenyi

 

 

Írj nekünk:


Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Üzenet szövege:
Captcha ellenőrző:

 

 Az eredeti Splendid FillAIR hyaluron pen partnere az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének.