SPLENDID® FILLAIR HYALURON PEN

AJAK- ÉS RÁNCFELTÖLTÉS TŰ ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL

Kíváncsi lettem, érdekel az az eredeti Splendid FillAIR hyaluron pen!

 

Amennyiben nem áll rendelkezésedre a szükséges összeg, lehetőséged van KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSRE is.

OKTATÁSI PONTOK AZ ORSZÁGBAN: BUDAPEST

 

Az ár tartalmazza:

Splendid Fillair Hyaluron Pen Hódi Pamela ajánlásával

  • Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen* CE tanúsítvánnyal és azonnali cseregép garanciával** rendelkező készülék
  • 1 napos alaptanyfolyam (elméleti és élő modelles gyakorlati oktatással)
  • teljes kezdőcsomag melynek értéke ~50.000.- Ft (10 ml hyaluronsav, 10 db modul, 10 db áttöltő modul, 10 db gumifej, eszköz és bőrfertőtlenítő, 100 db gumikesztyű)
  • teljes marketing támogatás Hódi Pamela ajánlásával
  • beleegyező nyilatkozat és ismertető anyag a vendégek számára
  • a teljes oktatási anyag, amely jogvédett és német licencen alapul***, elektronikus formában kerül átadásra
  • 1 db Splendid® FillAIR hyaluron pen logójával ellátott pendrive, melyen írásos anyagokat és fényképeket találsz, amik segítik a munkádat és a marketing tevékenységedet.

*Az eredeti Splendid® FillAIR CE tanúsítvánnyal rendelkezdő hyaluron pen egy manuális mechanikai elven működő precíziós készülék. Ez a készülék egyenletes nyomást ad le a felhúzó szerkezetének köszönhetően. Csak így tudjuk biztosítani, hogy minimális az anyag bejutásakor keletkező sérülés a bőrön, valamint a meghibásodási lehetőségek száma. Tudatosan NEM választottunk elektronikus készüléket, hisz az nem véletlenül nem tudott Nyugat-Európában elterjedni. A több ezer szolgáltató közül, akik több száz cég termékével dolgoznak, például Németországban, összesen két cég kínál elektromos készüléket. Mi is vásároltunk ilyet, hogy legyen összehasonlítási alapunk, hisz csak így tudjuk kialakítani hitelesen a véleményünket és a legjobbat eljuttatni vásárlóinknak. A kipróbálás során az a meggyőződésünk alakult ki, hogy nagyobb a bemeneti nyílás a bőrön mint a manuális pennél, nagyon rezeg a készülék, ami kellemetlen a vendégnek. Továbbá a használatot nehezíti még az elektromos vezeték, mivel a hálózathoz kell csatlakoztatni a készüléket és ez akadályoz a munkában, valamint - lévén elektromos készülékről van szó - sokkal több a meghibásodási lehetőség (pl.: zárlat, túlhevülés, stb...). Természetesen érdeklődés esetén, van mód ennek a készüléknek a kipróbálására, hogy személyesen meggyőződhess róla és is kialakíthasd a saját véleményedet.

**Azonnali cseregép garancia, ha meghibásodik a géped, a következő munkanapon futárral újat küldünk neked, így addig is zavartalanul dolgozhatsz, ameddig a készülékedet megjavíttatjuk vagy kicseréljük. Nem fordulhat elő, hogy nem tudod a vendégeidet kiszolgálni és ebből adódóan bevétel kiesésed keletkezik.

***Nálunk a hangsúly a profizmuson van! Hisszük, hogy minden készülék annyit ér, mint a használójának a tudása! Ezért attól a német cégtől vásároltuk meg az oktatási anyagot, aki már több éve forgalmaz és oktat hyaluron pennel való ránc- és ajakfeltöltést. A tananyaggal együtt több év és több ezer kezelés tapasztalatát is átadták nekünk. Ennek köszönhetően széleskörűen fel tudunk készíteni téged a hyaluron pennel történő munkára. Célunk, hogy sikeres légy, aminek az alapja, hogy biztonságosan és szépen tudj dolgozni hosszútávon, amelyhez tőlünk minden támogatást megkapsz.

 

 

 

 

 

 

 

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen logójával ellátott pendrive, melyen az írásos anyagok és a fényképek átadásra kerülnek.

 

 

 

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron penhez minden esetben sorszámozott, a vásárlás adataival ellátott termékkártyát adunk, az adminisztráció leegyszerűsítése érdekében. Használd ezt a kártyát, mint egy bankkártyát, mert ennek felmutatásával ~30% kedvezményre leszel jogosult webshopunkban az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen egyes tartozékaira.

 

 

 

PinkSmink - Dévényi Natália

 

 

9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 2-3.
Facebook.com/Pinksmink
Instagram.com/pinksminkwebshop

E-mail: info@pinksmink.hu
Skype: natalia.devenyi

 

 

Írj nekünk:


Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Üzenet szövege:
Captcha ellenőrző:

 

 Az eredeti Splendid FillAIR hyaluron pen partnere az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének.