SPLENDID® FILLAIR HYALURON PEN

AJAK- ÉS RÁNCFELTÖLTÉS TŰ ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. Összetételének köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken.

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen segítségével bejuttatott hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére. Az eredmény tartóssága több tényezőtől is függ, úgy mint a vendég életvitelétől és a hyaluronsav típusától.

Más, a piacon lévő hyaluronsavak is jó minőségűek, azonban nagy többségük ahhoz lett kifejlesztve, hogy azokat az orvos a bőrbe injekciózza tű és fecskendő segítségével. Ezek a hyaluronsavak nem megefelelőek a hyaluron pennel történő tű- és fájdalommentes ajak- és ráncfeltöltéshez, mivel nagy fokú duzzadást, ödémát okoznak, viszont amikor az ödéma elmúlik, a duzzadás lelohad, a töltőanyagokból jóformán nem marad semmi.

A hyaluron pennek más a funkciója! A toll használatakor nem injekciózzuk a töltőanyagot, hanem képesnek kell lennie a hyaluronsavnak a nagy nyomás által levegővel is bejutni a bőrbe. Ezért kell ehhez az eljáráshoz speciálisan kifejlesztett hyaluronsav, mint amilyen az általunk forgalmazott e.p.t.q. .

Az általunk forgalmazott IRI FILLER S600 tartós hyaluronsav kifejezetten a hyaluron pennel való töltés különleges kívánalmainak megfelelően lett kifejlesztve! Könnyedén jut a bőr megfelelő rétegébe, nem okoz duzzadást és szép egyenletes, tartós eredményt biztosít. A duzzadás mértéke a tűvel és fecskendővel  történő feltöltéshez képest elhanyagolgató. Lehetőség van apróbb ráncok kezelésére, vagy akár plasztikusabb hatású ajakfeltöltésre is. Az e.p.t.q. hyaluronsav keresztkötéssel rendelkezik, az EU-s elvárásokhoz képest is bőven elhanyagolható a káros anyag tartalma.

 

Szakember vagy? Az e.p.t.q. S500 hyaluronsavat keresd webshopunkban!
www.sminktetovalo-webaruhaz.hu
Árainkról érdeklődj a +36303714700 -as telefonszámon.

PinkSmink - Dévényi Natália

 

 

9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 2-3.
Facebook.com/Pinksmink
Instagram.com/pinksminkwebshop
+36 30 371 4700
E-mail: info@pinksmink.hu
Skype: natalia.devenyi

 

 

Írj nekünk:


Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Üzenet szövege:

Csatlakozz szakmai csoportunkhoz: 

NO PHOTOSHOP! Elhivatott Kozmetikusok és Sminktetoválók Közössége

 

 

Az eredeti Splendid FillAIR hyaluron pen partnere az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének.